VARP & VEFT AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Salgs- og leveringsvilkår

Som vår kunde er du viktig for oss, og vi ønsker å gi deg en god kjøpsopplevelse.

Disse betingelsene gjelder for alt salg fra VARP & VEFT – org.nr. 912480062 til kunder i Norge og utgjør, sammen med din bestilling og vår ordrebekreftelse, avtalen med oss. For øvrig henvises det til Kjøpsloven og Lov om forbrukerkjøp.

International customer? Please see our international terms and shipping policy 

PRISER

25% MVA er inkludert i prisene i vår nettbutikk. Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive eventuelle leveringskostnader og avgifter. 

BESTILLING

VARP & VEFT AS aksepterer kun ordre fra myndige personer eller mindreårige med foresattes godkjenning. Ved aksept av våre kjøpsvilkår, bekrefter du at du er over 18 år eller har foresattes tillatelse til å gjennomføre kjøp. Bestillingen anses som bindende idet du aksepterer våre kjøpsvilkår og bekrefter bestillingen.

OPPLYSNINGER I NETTBUTIKKEN

Vi søker så godt vi kan å gi våre kunder dekkende og korrekt informasjon om våre produkter. Det tas imidlertid forbehold om at tekniske/skrivefeil kan forekomme, og vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne. I tilfeller hvor det er gitt feil opplysninger i nettbutikken, eller et produkt er utsolgt, vil vi ta kontakt med deg så snart som mulig etter at vi har mottatt bestillingen.

VARP & VEFT etterstreber gode produktbilder for å sikre korrekt gjengivelse av produktene. Forhold utenfor vår kontroll, som bl.a. oppløsning og fargeinnstilling på brukers PC skjerm, gjør at avvik vil kunne forekomme. Ull er en naturlig råvare, og fargenyanser vil variere mellom ulike parti.

PERSONOPPLYSNINGER

Opplysningene vi ber våre kunder registrere i nettbutikken vil under ingen omstendighet bli videreformidlet til utenforstående uten slik godkjenning.

FRAKTKOSTNAD OG -METODE

Fraktkostnad blir angitt ved bestilling. Norway Cloth ulltekstiler kan sendes direkte fra veveri, mens øvrige varer sendes fra vårt studio/lager. Leveranser kan derfor komme i flere forsendelser. VARP & VEFT står fritt til å benytte den fraktmetoden vi finner mest hensiktsmessig. Fast frakt gjelder kun til privatpersoner i Fastlands-Norge. Frakt fra Sandnes tilkommer ved forhandlerkjøp.

LEVERINGSTID

Lagervare pakkes og sendes ved første anledning. Avvik kan forekomme, bl.a. som følge av forsinkelser hos fraktselskap. Leveringstid for bestillingsvarer/sømvarer som tilvirkes etter bestilling angis etter ordreinngåelse.  Ved bestilling gjort på messe gjelder egne leveringsvilkår.

BETALING

VARP & VEFT tilbyr betaling via Vipps og PayPal, herunder Visa og Mastercard. Vi kan også tilby faktura, og forbeholder oss retten til å be om forskuddsbetaling. Vi tilbyr dessverre ikke delbetaling og sender ikke varer i postoppkrav. Ordinær betalingsfrist er 14 dager. Ved forsinket betaling belastes morarenter, purre- og inkassogebyr i henhold til morarenteloven. Renten løper fra angitt forfallsdag.

UAVHENTEDE PAKKER

Uavhentede pakker som sendes i retur til oss, vil bli belasted med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende inntil kr. 550 for å dekke redusert salgsverdi, tapt inntjening el.

KANSELLERING

Kjøp av bestillingsvare og metervare gis ikke rett til kansellering ettersom slik vare tilvirkes/igangsettes og/eller klippes på bestilling. Full refusjon vil imidlertid kunne innvilges dersom melding om kansellering er mottatt før ordrebehandling er igangsatt. I andre tilfeller vil retningslinjene våre for bytte og retur være gjeldende. Ved kansellering av forhåndsbestilte varer innen varene er ferdigstilt, vil inntil 50% av total ordresum kunne slettes/tilbakebetales. Innbetalt forskudd vil ikke tilbakebetales, men gå til dekning av kost.  

BYTTE OG RETUR

Ved privatkjøp gjelder 14 dagers angrefrist. Unntak gjelder for bestillingsvarer og varer som tilpasses ordre, herunder kapping av metervare. Det er heller ikke angrerett på varer som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker.

Kontakt oss på post@varpogveft.no eller send en henvendelse her (http://varpogveft.no/contact_us) om det skulle være noe i veien med din bestilling. Angrerettskjema sendes per epost i forbindelse med ordrebekreftelse. Dette må fylles ut og legges ved varen som returneres. Varene skal returneres i ny tilstand og i original emballasje. Returkostnader dekkes av kjøper.

Ved retur er det kundens ansvar å sikre at varene pakkes for forsendelse på en måte som beskytter mot mulige transportskader. Vi anbefaler at varene returneres som sporbar og forsikret postforsendelse. VARP & VEFT er ikke ansvarlig hvis forsendelsen er tapt eller skadet i returtransport.

Det ytes ingen returrett på næringskjøp.

FEIL ELLER MANGLER

Så snart varene er mottatt, er kunden ansvarlig for å undersøke om leveransen er i samsvar med sin bestilling, om varen er blitt skadet under transport eller om varen ellers har feil eller mangler. Dersom produktet har feil eller mangler og kunden gir oss skriftlig beskjed om dette innen rimelig tid, vil vi tilby retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller heve kjøpet. For næringskjøp må feil eller mangler reklameres på senest ett år etter at leveransen har funnet sted.

VARP & VEFT sitt ansvar er under alle omstendigheter begrenset til prisen på varen det reklameres på. VARP & VEFT kan ikke belastes for evt. indirekte skadeomfang tilknyttet en mangelfull leveranse. 

Ved enhver reklamasjon ber vi om at du så snart som mulig og umiddelbart etter at feilen er oppdaget kontakter VARP & VEFT på post@varpogveft.no for nærmere angivelse av returprosedyre. Ved næringskjøp bes forhandler sende bilder med beskrivese av mangel. I de fleste tilfeller skal varer med feil sendes i retur til VARP & VEFT for utbedring. 

COPYRIGHT OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Alt innhold på denne siden er opphavsrettslig beskyttet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til tekst, bilder, grafiske elementer, design og logoer. Rettighetshaver er VARP & VEFT AS, org.nr. 912 480 062. Det er ikke tillatt å kopiere eller på annen måte mangfoldiggjøre noe av informasjonen, uten tydelig kreditering eller henvisning til VARP & VEFT/våre merkevarer.

VARP & VEFT gir ikke garantier om at innhold på www.varpogveft.no eller sider som er linket til fra denne siden er riktig og komplett. Vi fraskriver oss ansvar for innholdsmessige feil og de konsekvenser som eventuelt måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på www.varpogveft.no og sider som www.varpogveft.no linker til.

MERKEVARE / SOSIALE MEDIA

Bildebank med høyoppløselige bilder for nedlastning finnes på www.varpogveft.no                                             

FORCE MAJEUR

Er vi forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er vi fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum. 

TVISTER OG LOVVALG

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med vår nærmeste rettsinstans som verneting.

 

PERSONVERNERKLÆRING

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i VARP & VEFT AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

 

Behandlingsansvarlig:

VARP & VEFT AS

Andreashagen 7

4322 Sandnes

E-post: post@varpogveft.no

Telefon: +47 99 60 75 95

Personvernombud: Carina Sandsmark Øvestad

E-post carina@varpogveft.no

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.varpogveft.no , når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

 

 

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

 

Vipps

Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

 

Klarna

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

 

Gsuite by Google

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google

 

Zendesk

Zendesk er vårt system for å håndtere e-post og chat korrespondanse. Alle innkommende og utgående e-poster samt chat-dialoger lagres hos Zendesk.

 

Mailchimp

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

 

Google Analytics

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

Tripletex AS

Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

 

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til privacy@gdpr.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

 

Zendesk Chat

På våre nettsider tilbyr vi en chatløsning fra Zendesk. Zendesk benytter informasjonskapsler for å identifisere en økt og din bruker-id.

 

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Trykk ENTER for å søke