Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Kjøpsvilkår

Som vår kunde er du viktig for oss, og vi ønsker å gi deg en god kjøpsopplevelse.

Disse betingelsene gjelder for alt salg fra VARP & VEFT til kunder i Norge og utgjør, sammen med din bestilling og vår ordrebekreftelse, avtalen med oss. For øvrig henvises det til Kjøpsloven og Lov om forbrukerkjøp.

International customer? Please see our international terms and shipping policy 

 

PRISER

25% MVA er inkludert i prisene i vår nettbutikk. Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive eventuelle leveringskostnader og avgifter. Ved kjøp av ferdigvare som puter og pledd fra vår nettbutikk, betaler vi frakten for deg.

 

BESTILLING

VARP & VEFT AS aksepterer kun ordre fra myndige personer eller mindreårige med foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år, kredittkjøp er kun mulig for personer over 18 år. Ved aksept av våre kjøpsvilkår, bekrefter du at du er over 18 år eller har foresattes tillatelse til å gjennomføre kjøp. Bestillingen anses som bindende idet du aksepterer våre kjøpsvilkår og bekrefter bestillingen.

 

OPPLYSNINGER I NETTBUTIKKEN

Vi tilstreber å gi våre kunder dekkende og korrekt informasjon om våre produkter. Vi tar imidlertid forbehold om at tekniske/skrivefeil kan forekomme og forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne. I tilfeller hvor det er gitt feil opplysninger i nettbutikken, eller et produkt er utsolgt, vil vi ta kontakt med deg så snart som mulig etter at vi har mottatt bestillingen.

VARP & VEFT etterstreber gode produktbilder for å sikre korrekt gjengivelse av produktene. Forhold utenfor vår kontroll, som bl.a. oppløsning og fargeinnstilling på brukers PC skjerm, gjør at avvik vil kunne forekomme. Av denne grunn anbefaler vi alltid kjøp av stoffprøve før bestilling av metervare.

 

BETALING

VARP & VEFT tilbyr betaling via PayPal, herunder Visa og Mastercard. Vi kan også tilby faktura, og forbeholder oss retten til å be om forskuddsbetaling. Vi tilbyr dessverre ikke delbetaling og sender ikke varer i postoppkrav.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Opplysningene vi ber våre kunder registrere i nettbutikken vil under ingen omstendighet bli videreformidlet til utenforstående. Nyhetsbrev fra VARP & VEFT kan fravelges.

 

FRAKTKOSTNAD OG -METODE

Ved kjøp av ferdigvare som puter og pledd fra vår nettbutikk, betaler vi frakten for deg. Fraktkostnad for metervare beregnes i kassen basert på ordrens vekt, din adresse og fraktmetode. Norway Cloth ulltekstiler sendes direkte fra veveri, mens øvrige varer sendes fra vårt lager. VARP & VEFT står fritt til å benytte den fraktmetoden vi finner mest hensiktsmessig.

 

LEVERINGSTID

Lagervare pakkes og sendes ved første anledning. Normalt vil det sjelden gå mer enn 10-14 virkedager før du har varene dine. Avvik kan forekomme, bl.a. som følge av forsinkelser hos fraktselskap. Større ordre og bestilling av Norway Cloth metervare leveres iht. avtale. 

Ferdigvare som puter tilvirkes på bestilling og effektueres fortløpende. 

 

UAVHENTEDE PAKKER

Uavhentede pakker som sendes i retur til oss, vil bli belasted med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende kr. 750.

 

KANSELLERING

Ved kjøp av metervare gis det ikke rett til kansellering ettersom slik vare tilvirkes og/eller klippes på bestilling. Full refusjon vil imidlertid kunne innvilges dersom melding om kansellering er mottatt før ordrebehandling er iverksatt. I andre tilfeller vil retningslinjene våre for bytte og retur være gjeldende. Ved kansellering av forhåndsbestilte varer innen varene er ferdigstilt, vil 50% av total ordresum slettes/tilbakebetales. Innbetalt forskudd på 50% av ordresum vil ikke tilbakebetales, men gå til dekning av produksjonskost. 

Ferdigvare som tilvirkes på bestilling (puter mm) gis ikke rett til kansellering. Full refusjon vil imidlertid kunne innvilges dersom melding om kansellering er mottatt før ordrebehandling er iverksatt. I andre tilfeller vil retningslinjene våre for bytte og retur være gjeldende. 

 

BYTTE OG RETUR

Skulle du ønske å returnere en bestilt vare, må du gi oss beskjed om dette innen 14 dager. Kontakt oss på post@varpogveft.no eller send en henvendelse her (http://varpogveft.no/contact_us). Angrerettskjema sendes per epost i forbindelse med ordrebekreftelse. Dette må fylles ut og legges ved varen som returneres. Varene skal returneres i ny tilstand og i original emballasje. Metervare klippet på mål og produkter laget på bestilling (puter mm) refunderes med 40% av kjøpssum. Ved retur av evnt lagerutsalg/2. sort. vil kjøper bli belastet for frakt- og returkost.

Ved retur er det kundens ansvar å sikre at varene pakkes for forsendelse på en måte som beskytter mot mulige transportskader. Vi anbefaler at varene returneres som sporbar og forsikret postforsendelse. VARP & VEFT er ikke ansvarlig hvis forsendelsen er tapt eller skadet i returtransport.

Returkostnader må i sin helhet dekkes av kunden.

 

FEIL ELLER MANGLER

Så snart varene er mottatt, er kunden ansvarlig for å undersøke om leveransen er i samsvar med sin bestilling, om varen er blitt skadet under transport eller om varen ellers har feil eller mangler. Dersom produktet har feil eller mangler, vil vi tilby retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller heve kjøpet.

VARP & VEFT sitt ansvar er under alle omstendigheter begrenset til prisen på varen det reklameres på. VARP & VEFT kan ikke belastes for evt. indirekte skadeomfang tilknyttet en mangelfull leveranse. 

Ved enhver reklamasjon ber vi om at du så snart som mulig og umiddelbart etter at feilen er oppdaget kontakter VARP & VEFT på post@varpogveft.no.

 

COPYRIGHT OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Alt innhold på denne siden er opphavsrettslig beskyttet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til tekst, bilder, grafiske elementer, design og logoer. Rettighetshaver er VARP & VEFT AS, org.nr. 912 480 062. Det er ikke tillatt å kopiere eller på annen måte mangfoldiggjøre noe av informasjonen, uten skriftlig avklaring i forkant.

VARP & VEFT gir ikke garantier om at innhold på www.varpogveft.no eller sider som er linket til fra denne siden er riktig og komplett. Vi fraskriver oss ansvar for innholdsmessige feil og de konsekvenser som eventuelt måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på www.varpogveft.no og sider som www.varpogveft.no linker til.

 

FORCE MAJEUR

Er vi forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er vi fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum. 

 

TVISTER OG LOVVALG

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med vår nærmeste rettsinstans som verneting.